Rivera demana el vot per ‘canviar a millor’

  • Ciutadans afirma que el seu vot serà decisiu després de les eleccions

VilaWeb
Redacció
10.06.2016 - 01:41
Actualització: 10.06.2016 - 01:44

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha obert aquest dijous a la nit la campanya per a les eleccions generals del 26 de juny demanant el vot per al “canvi a millor” que ofereix el seu partit, i s’ha dirigit en particular als electors indecisos, als qui ha advertit que “la política, quan no la fas, la fan per tu”.

Davant de centenars de persones congregades a la plaça de la Vila de Madrid, Rivera ha insistit que el 26-J caldrà elegir entre el “canvi a millor” de C’s i el “canvi a pitjor” que, segons la seva opinió, representa Podem. En aquest sentit, ha apostat per “un canvi sensat i tranquil” i per “donar-se la mà amb la resta d’espanyols”, rebutjant els “bàndols” i la “intransigència”.

Al 30% d’indecisos que hi ha a l’electorat segons l’enquesta del CIS, els ha demanat que pensin “d’on venim i, sobretot, on volem anar”.

Els ha dit que si anhelen un canvi i volen sentir-se orgullosos del seu país, facin un esforç i vagin a votar perquè a “els que han bloquejat aquest país” en l’última legislatura -en al·lusió al PP i a Podem– “els surti la jugada malament”.

A més, “als qui van votar durant dècades el PP o el PSOE” els ha assegurat que ara tenen una opció de “canvi sensat” que donarla mà a esquerra i dreta si aquestes forces tenen ganes de canviar les coses.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any