Albert Royo substituirà el republicà Jesús Maestro, que deixa la Secretaria de Cooperació Exterior de la Generalitat de Catalunya

VilaWeb
Redacció
28.12.2004 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El secretari de Cooperació Exterior de la Generalitat de Catalunya, el republicà Jesús Maestro, ha anunciat que deixava el càrrec immediatament per ‘desacords amb el partit’. Sense precisar els desacords exactes que l’han portat a presentar la dimissió, Maestro ha assegurat a El Punt que necessitava un canvi personal i professional. Després de negar que l’haguessin fet fora, com apunten les fonts que parlen de manca d’encaix amb la manera de fer d’ERC, Maestro admet que sovint ha trobat ‘moltes dificultats’ en la seva feina al capdavant de la Secretaria de Cooperació Exterior. ‘Hi havia desacords amb el partit i, per tant, he decidit que era el moment de continuar treballant en cooperació pel desenvolupament, però des d’un altre àmbit’.
La secretaria, dependent del Departament de Governació i Administracions Públiques, l’ocuparà segurament Albert Royo Mariné, membre de la representació de la Comissió Europa a Barcelona. El mes d’octubre ja es va prescindir d’Alfons Sancho, que fins aleshores ocupava el càrrec de director d’àrea de cooperació del govern.El secretari de Cooperació Exterior de la Generalitat de Catalunya, el republicà Jesús Maestro, ha anunciat que deixava el càrrec immediatament per ‘desacords amb el partit’. Sense precisar els desacords exactes que l’han portat a presentar la dimissió, Maestro ha assegurat a El Punt que necessitava un canvi personal i professional. Després de negar que l’haguessin fet fora, com apunten les fonts que parlen de manca d’encaix amb la manera de fer d’ERC, Maestro admet que sovint ha trobat ‘moltes dificultats’ en la seva feina al capdavant de la Secretaria de Cooperació Exterior. ‘Hi havia desacords amb el partit i, per tant, he decidit que era el moment de continuar treballant en cooperació pel desenvolupament, però des d’un altre àmbit’.

La secretaria, dependent del Departament de Governació i Administracions Públiques l’ocuparà segurament Albert Royo Mariné, membre de la representació de la Comissió Europa a Barcelona. El mes d’octubre ja es va prescindir d’Alfons Sancho, que fins aleshores ocupava el càrrec de director d’àrea de cooperació del govern.

Enllaços
Webs relacionades dins Nosaltres.Com: Cooperació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any