Toni Navarro i Cucarella abandona l’Ajuntament de Rotglà i Corberà.

  • El regidor d'ERPV ha presentat la seua dimissió després de les diferències en la concepció de l’acció política a nivell municipal i les desavenències amb el Bloc.

VilaWeb
Redacció
23.10.2002 - 01:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

ERPV es va presentar a les eleccions municipals formant part d’una llista unitària amb el BNV i independents de Rotglà i Corberà quan ERPV era Front pel País Valencià.

Navarro Cucarella ha basat la seua dimissió en: la diferència en la concepció de l’acció política a nivell municipal i, sobretot, perquè la Direcció Nacional del Bloc no ha respectat l’acord electoral que vam subscriure a Rotglà i Corberà els militants del Front pel País Valencià, el BNV i els independents.

Navarro ha recuperat ara una informació apareguda en premsa al mes de febrer segons la qual el BNV volia sancionar-lo per formar part de la candidatura del Front, tot i no militar al Bloc. Aquesta situació es va reconduir a nivell local , i va permetre la continuitat com a regidor per intentar aconseguir un objectiu bàsic: la construcció d’unes escoles noves. Segons l’exregidor d’ERPV aquest estiu, el nou col.legi públic de Rotglà i Corberà ha entrat per fi en els projectes de construcció de la Conselleria de Cultura i l’empresa Ciegsa, amb la qual cosa dona per aconseguit l’objectiu.

ERPV considera ara més oportú centrar els esforços a presentar candidatura pròpia a l’Ajuntament de Xàtiva, per tal de poder treballar d’acord amb ideologia i l’estratègia municipal que defineixen la distinta personalitat política d’ERPV.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any