L’Empresa Familiar Andorrana celebra el seu primer fòrum

VilaWeb
Redacció
22.10.2002 - 08:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de la seva constitució el mes de març passat, l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) va celebrar a porta tancada a Soldeu el seu primer fòrum, al qual van assistir com personalitats com l’advocat i exdirigent de CiU Miquel Roca, l’exdirector de l’Organització Mundial de Comerç i exministre del ram de Veneçuela, Miguel Rodríguez Mendoza, la consellera delegada de Casademont SA, Adriana Casademont, i el president del grup Agut, Joan Agut, entre d’altres.

El projecte de creació de l’EFA es va gestar fa uns dos anys ideat per l’empresari Higini Cierco i el director general de Banca Privada d’Andorra, Joan Pau Miquel. Actualment, la presidenta d’EFA és la consellera delegada de Perfumeries Júlia SA, Anna María Zamora Bonet. El vicepresident és Josep Pintat i Mas i el secretari és Òscar Ribas i Duró, actual director de la fundació Reig Patrimonia.

L’objectiu de l’EFA és promoure la creació d’empreses familiars i donar suport als emprenedors, com també facilitar ajuda tècnica i formativa als seus associats.

Entre els membres de l’EFA es troben les famílies més influents de l’economia andorrana: alguns Ribas, Pintat, Cierco, Torres, Areny, Altimir, Armengol, Mora, Naudi i Zamora figuren entre els integrants, que representen empreses de sectors tan diversos com l’immobiliari, el de les perfumeries, la construcció, l’hostaleria, els transports, la distribució o la venda d’automòbils.

El fòrum de l’EFA té el seu origen en el Family Firm Institute creat als Estats Units el 1986.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any