La variant de Linyola, a punt d´acabar-se.

VilaWeb
Redacció
19.06.2002 - 07:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L´obra estalviarà el pas pel centre de la vila.

A finals d´aquesta setmana o principis de la vinent s´entrarà en el tram final de la variant de Linyola. Per aquestes dates hi previst aplicar la segona, i última, capa d´asfalt i pintar la senyalització horitzontal, mentres que la vertical ja està col.locada.

Un altre punt que falta per definir són les rotondes. La variant en té un total de sis. El projecte inicial en tenia previst fer-ne del tipus obert i tancat. Al final s´ha optat per fer-les totes d´aquest últim model. Cal recordar que en aquesta mateixa carretera, la que uneix les poblacions de Mollerussa i Bellcaire d´Urgell, es va tancar la rotonda d´accés a l´autovia i el poligon industrial de Vila-sana, que era del tipus obert, per la seva enorme sinistralitat.

Ara l´únic que falta per decidir és qui arreglarà la primera i última de les rotondes. Aquest és un aspecte que estan parlant l´Ajuntament de Linyola i la Diputació de Lleida, responsable de la carretera. Les altres quatre ja estan fetes per Benito Arnó e hijos, que és l´empresa a qui l´ens provincial va adjudicar l´obra.

La variant de Linyola, que té uns quatre quilómetres de llargaria, és una de les obres més esperades de les millores d´aquests vial i de les que ha sofert més ajornaments.

Revetlla de Sant Joan.

Aquesta festa es farà a la plaça Planell, amb l´actuació de la colla de diables Keresus i repartiment de coca i sangria entre els assistents.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any