Neix el Cercle Mallorquí de Negocis

  • La nova associació pretén promoure l'economia productiva de l'illa

VilaWeb
Redacció
07.07.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els empresaris de Mallorca disposen, a partir d’ara, d’una entitat que vol treballar per impulsar l’economia productiva de l’illa. És el Cercle Mallorquí de Negocis (CMN), una associació de professionals que acaba de néixer per a millorar les relacions empresarials amb els territoris dels Països Catalans.

Per assolir aquestes fites, el CMN ha establert convenis de col·laboració amb l’Institut Ignasi Vilallonga d’Economia i Empresa (IIVEE) i amb el Cercle Català de Negocis (CCN). L’IIVEE es va crear el 2002 a València amb la intenció de fomentar la cooperació entre les empreses de la Mediterrània. Pel que fa al CCN, vol catalitzar les relacions entre diversos moviments de la societat civil i l’empresariat. 

L’acte de presentació es farà divendres a les 19.00 al Centre Bit Riaguer d’Inca. Hi intervindrà el president de l’entitat, Bartomeu Rosselló; el president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont; i el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat. 

Pont oferirà la conferència titulada ‘Catalunya se’n va. Com repercutirà en l’economia de l’Euram i en particular, a Mallorca?’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any