Els ‘Dragons Catalans’ han perdut contra els Salford Reds Devils

  • Ahir diumenge, l'equip català va perdre contra els Salford Reds Devils, per 18 a 14, a l'AJ Bell Stadium, comprometent amb aquesta derrota el seu final de temporada ...>>
    Dl. 6 de juliol del 2015

VilaWeb
Redacció
06.07.2015 - 12:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els catalans, que havien arribat al descans guanyant de dos punts (12 a 14) van perdre massa oportunitats de guanyar aquest partit, i  van deixar que els rivals, donessin la volta al partit. Amb aquesta victòria els Red Devils, han tornat a guanyar al seu estadi on no ho feien des del passat 6 d’abril. Per la seua banda, els catalans, veuen perillar la seua classificació en el grup dels primers vuit classificats , ja que només te dos punts més que els Hull KR que son novens.

Cal recordar, però, que els catalans tenen nombroses baixes, algunes d’aquestes d’homes importants com són Vincent Duport, Todd Carney, Michael Oldfield, Thomas Bosc , Willie Tonga i Zeb Taia. Diumenge vinent tenen una nova oportunitat , per guanyar i consolidar la seua posició guanyant als Widnes Vikings.

Podeu llegir aquí, el resum del partit que fan els Dragons Catalans a la seua web. També aquí trobareu el resum oficial de la Super League

Els Catalans, continuen ocupant la sèptima posició a la classificació dos punts més que els HUll CF i els Hull KR, que el segueixen en la classificació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any