Domènec Reixach deixa el seu càrrec de director del Teatre de l’Arxipèlag

VilaWeb
Redacció
06.07.2015 - 12:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quinze dies, després de presentar la programació del Teatre de l’Arxipèlag per la pròxima temporada , Domènec Reixach, ha enviat una carta als abonats i públic del teatre, on explica que ‘ha decidit posar punt i final a la seua tasca com a director. En declaracions al diari l’indépendant , diu que : ‘He fet cinc anys molt exitosos i interiorment, penso que és el moment  de marxar. Treballo des que tinc l’edat de 15 anys i vaig a prendre la meva jubilació i reposar  fins i tot si donaré alguns consells a altres teatres. Torno a Barcelona. Fa set anys que sóc a Perpinyà i això m’ha suposat un molt gran esforç. Em sento cansat. Hi ha un desafiament a venir per al teatre amb la fusion de les dues Regions i no estic segur de tenir la força per portar-ho Cal ara preveure el que prendrà el relleu per conduir aquests nous desafiaments amb un teatre posicionat sobre l’escena francesa.’

Domènec  Reixach va ser el director del TNC (Teatre Nacional de Catalunya) des del 1997 (quan Josep Maria Flotats va dimitir en plena inauguració) fins al 2006, quan el va rellevar Sergi Belbel. Abans, també havia estat director del Centre Dramàtic de la Generalitat, al Romea (fins i tot convivint amb el cartell de la companyia Flotats al Poliorama).

L’any 2009 va arribar a Catalunya Nord per encarregar-se de posar en marxa el Teatre de l’Arxipèlag, d’on va ser anomenat director l’any 2011.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any