Raquel Ricart presenta el llibre guanyador del Premi L’Odissea

  • L'escriptora valenciana parlarà d''El temps de cada cosa' aquest dimarts a les 19.00, a l'Espai VilaWeb

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.07.2015 - 00:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimarts a les 19.00 es presenta a l’Espai VilaWeb el llibre de Raquel Ricart ‘El temps de cada cosa’ (RBA). El llibre va guanyar el Premi El Lector de L’Odissea, un premi especial ja que el jurat són un centenar de lectors. En l’acte, a més de l’autora, participaran Jem Cabanes i Jordi Rourera.

La novel·la comença quan Tomàs Bel, professor universitari, veu entre els alumnes una viva imatge de l’americana Mary Castaway, el seu gran amor perdut fa vint anys, sense saber que és a punt de tancar-se una història extraordinària, plena de ramificacions insospitades.

Seguint diversos fils que s’entrecreuen al llarg de més de mig segle i que van de València fins als Estats Units, Raquel Ricart novel·la l’amor incondicional i l’abandó, amb la pèrdua dels fills, els secrets, el remordiment i la redempció com a elements principals.

Un llenguatge ple de força i ric d’una poesia que va dels versos d’Ausiàs March a l’Strange fruit que cantava Billy Holiday és el vehicle d’una novel·la que ha seduït el jurat per la seva profunda emotivitat i pel pòsit perdurable d’humanitat que deixa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any