Primer cap de setmana de vacances de juliol

  • Aquest primer cap de setmana d'arribada dels estiuejants a Catalunya Nord, la prefectura ha decidit augmentar els controls de carretera. També 'Bison Futé' preveu els primers embussos en algunes carreteres ...>>
    Ds. 4 de juliol del 2015

VilaWeb
Redacció
04.07.2015 - 10:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La prefectura ha decidit que, aquest estiu, la tolerància en la conducta dels automobilista en la carretera serà zero, per tractar d’evitar els accidents i les conductes imprudents. Per això ha augmentat els controls dels EDRS, però també d’altres coses policials. Per exemple, ahir divendres, primer dia de sortida i arribada d’estiuejants, a l’A9 hi havia 18 gendarmes de la brigada motoritzada i de la d’intervenció ràpida, que vigilaven al límit de l’Aude i també al de La Jonquera.

Ahir divendres, tres camioners van ser multats per fer avançaments prohibits entre el Pertús i el Voló. Els EDSR, la policia nacional i els CRS estaran tot l’estiu mobilitzats, fent controls. Sobretot , és faran controls a les sortides de les discoteques, amb controls d’alcoholèmia i les nits de festa, com per exemple ‘les Deferlantes’ que comencen la setmana vinent, o les festes de Ceret i Cotlliure.

En quant al tràfic, sent com és avui el primer cap de setmana de les vacances de juliol, s’espera que, hi haurà els primers embussos de la temporada, sobretot a les carreteres que duen a les platges .

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any