El Franja Rock de Pena-roja fa quinze anys

  • Durant tot el cap de setmana hi ha programades activitats de tota mena per celebrar l’aniversari del festival de rock més veterà del Matarranya

VilaWeb
Redacció
04.07.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sota el lema ’15 anys de música, lluita i compromís’ Pena-roja de Tastavins alberga aquest cap de setmana el 15è Franja Rock, el festival de música en viu més veterà del Matarranya. Per commemorar l’aniversari, l’Associació de Jóvens de Pena-roja ha organitzat un munt d’activitats on no hi faltarà la música dels grups Azero, Omeveigues, Sempre Sone Bé, Chundarata, Los Draps i De Cara a la Pared.

El festival arrenca aquesta tarda amb un ‘xupinazo’ d’aniversari a càrrec de la xaranga Sempre Sone Bé pels carrers del poble. Després es farà una gimcana popular, s’explicaran rondalles i hi haurà un sopar comunitari. Després de sopar començaran els concerts, com ara el rock tranquil de la banda De cara a la pared.

La nit de música la continuaran Los Draps, una banda de Pena-roja que actuarà expressament a petició del públic. Oferiran un concert de retorn amb la seva música contundent acompanyada de dolçaina aragonesa i un repertori que recorrerà els més de 20 anys de la banda. Seguiran els concerts d’Azero, la consolidada banda de La Codonyera, i  els matarranyencs Omeveigues, que estan en procés de publicació del seu primer àlbum.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any