Detingut un escombriaire a Perpinyà per tràfic de drogues

  • Ahir dijous es va detenir a un escombriaire a la Cité Transit a Perpinyà, després d'una vigilància de la brigada d'estupefaents de Perpinyà que havia començat un dia abans ...>>
    Dv. 3 de juliol del 2015

VilaWeb
Redacció
03.07.2015 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El dispositiu posat en plaça va permetre, al principi, interceptar un comprador detingut quan acabava de comprar una dosi de cocaïna. I els investigadors han arribat ràpidament fins al revenedor que ha estat identificat. Aquest ha resultat ser un escombriaire que va ser detingut ahir dijous, mentre feia la seua feina. Després de fer un escorcoll al seu domicili, els policies van trobar 3.520 €uros en efectiu, un llibre de comptes i material de condicionament, necessari per a la preparació de les dosis de cocaïna.

Els bitllets dels diners en efectiu, als quals s’ha practicat en una prova de detecció han permet descobrir la presència d’estupefaents, aquests diners van ser confiscats, així com tots els materials i una escopeta calibre 12. Posat en guàrdia vista, avui al matí tenia de ser presentat davant el tribunal correccional de Perpinyà.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any