Un jove de 17 anys, greument cremat en un incendi

  • Aquesta passada nit de dijous a divendres, un jove de 17 anys ha resultat greument cremat en un incendi d'una casa al Banys d'Arles. Segons els resultats preliminars de l'enquesta dirigida pels, les circumstàncies de l'incendi podria no ser accidental ...>>
    Dv. 3 de juliol del 2015

VilaWeb
Redacció
03.07.2015 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta passada nit, al voltant de la mitjanit, un edifici de tres pisos, al  87 de l’Avinguda del Vallespir es va incendiar Als Banys d’Arles. El foc es va iniciar en el comptador de la llum, situat a la planta baixa. Un jove de 17 anys, greument cremat ha tingut que ser transportat a l’hospital de Perpinyà. 4 altres persones han resultat incomodades pels fums, i quatre nens han estat reallotjats amb el seu oncle.

  Els residents d’aquest immoble, s’han tingut que refugiar als balcons mentre esperaven l’arribada dels bombers. Aquests han desplegat gran mitjans: 3 cotxes de bombers, una gran escala i 4 4 VSAV. Després de dues hores, s’ha pogut declarar extingit l’incendi. Ara s’haurà d’esperar a que finalitzi l’enquesta per veure si és confirmen les sospites dels bombers.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any