Debat a Twitter amb VilaWeb: #candidaturesVW

  • Us convidem a participar-hi a través de Missatges Directes de 19.00 a 20.30

VilaWeb
Redacció
02.07.2015 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com cada dijous la redacció de VilaWeb us convida a un nou debat a través de Twitter, a un nou ‘Missatges Directes’. L’etiqueta que marca el debat d’avui és #candidaturesVW. I la primera pregunta que llancem és: ‘Què en penseu, d’una possible candidatura sense polítics, formada per la societat civil?’

El debat és moderat com cada setmana, des del compte @Vilaweb_MD, que proposa a mitja tarda el tema a tractar i l’etiqueta que es fa servir. S’enceta a partir d’una pregunta oberta als usuaris de Twitter que s’hi vulguin sumar, i les intervencions dels participants són acompanyades en directe per un moderador. Els ‘Missatges Directes’ també es poden seguir des de la pàgina principal de Vilaweb, i, al final del debat, els continguts més destacats del fil es recullen en un resum Storify que publica l’endemà el diari.

El compte ‘Missatges Directes’ és exclusiu per a l’activitat i té l’objectiu d’interactuar amb una comunitat virtual creada al moment, en concordança amb la qualitat instantània d’aquesta xarxa social. El propòsit principal és promoure l’intercanvi de parers respectuós, amè i enriquidor entre usuaris amb criteris diferents i interessos comuns.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any