La millor música independent d’aquí i de fora al Festival Vida

  • Primal Scream, Andrew Bird, The War on Drugs són els grups internacionals més destacats · També hi actuen Joan Miquel Oliver, Senior i el Cor Brutal i Núria Graham

VilaWeb
Redacció
03.07.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un festival que combina mar, natura, llum, art i, evidentment música. Aquesta és l’essència del Vida, que es fa a Vilanova i la Geltrú durant tot aquest cap de setmana. El festival hereu del Faraday arriba amb un cartell format per una combinació d’artistes que tenen en comú l’autenticitat de la seva proposta, tant si posseeixen una gran trajectòria que els avala o pel seu potencial i projecció. Així s’hi podrà veure a Primal Scream, Andrew Bird, The War on Drugs, Joan Miquel Oliver, Senior i el Cor Brutal entre més.

La gran majoria de les activitats nocturnes del festival Vida es fan a la Masia d’en Cabanyes, un recinte que consta de dos escenaris, un bosc ple d’instal·lacions artístiques i tot de racons sorprenents on fer-hi petites actuacions, com ara l’escenari el vaixell o la cabana. Tots aquests espais responen a la voluntat multi-disciplinar del festival, que a més de música també vol experimentar amb l’art, la creació, el cinema i la gastronomia.

Aquest vespre es podran veure els concerts de The War on Drugs, un dels grup més prometedors de l’escena independent internacional i el retorn dels gal·lesos Super Furry Animals. També prometen els concerts de Benjamin Clemente, Joan Miquel Oliver i la Nueva Vulcano. Demà serà el tron dels escocesos Primal Scream, el gran reclam del festival. Seguirà el pop del nord-americà Andrew Bird, Nacho Vegas, Guille Milkaway, Sénior i el Cor Brutal, Núria Graham i el mallorquí Miquel Serra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any