El Correllengua arrenca avui amb un gran homenatge a Ovidi Montllor

  • L'acte es farà aquest vespre a l'Espai Violeta del barri de Gràcia de Barcelona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.07.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Correllengua 2015 arrencarà avui amb un acte dedicat al cantant alcoià Ovidi Montllor, la figura homenatjada enguany. Serà a les set del vespre a la Violeta, al barri de Gràcia de Barcelona, on el cantautor alcoià va viure durant bona part de la seva vida. Hi participaran el music Toti Soler, el diputat de la CUP David Fernàndez i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. Tot seguit la xaranga La Mentireta acompanyarà el públic fins a la plaça de la Vila de Gràcia, on Jaume Calatayud i Vicente Monera oferiran un espectacle poètico-musical i es llegirà el Manifest del Correllengua 2015.

Aquest serà el primer dels centenars d’actes festius i reivindicatius que es faran per tot el país aquests mesos vinents per difondre la figura i l’obra de l’artista alcoià. Enguany el Correllengua forma part de la ‘Festa Ovidi Montllor. 20 anys de vacances’, que impulsen conjuntament la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans.

Per qüestions d’aforament, la CAL, entitat organitzadora de l’acte, demana que es confirmi l’assistència a través del correu cal@cal.cat o al telèfon 934159002. En aquest enllaç podeu consultar els actes que es faran per tot el país aquests mesos vinents.

Vegeu un extracte de l’espectacle poètico-musical ‘Memòria Viva’ de Jaume Calatayud i Vicente Monera, que interpretaran avui a la plaça de la Vila de Gràcia:

Ovidi from VilaWeb on Vimeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any