Les estrenes: La Isabel Coixet més lleugera torna a la gran pantalla amb ‘Aprendiendo a conducir’

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
03.07.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El darrer film d’Isabel Coixet, ‘Aprendiendo a conducir’, arriba aquest cap de setmana als cinemes estatals. Coixet ha manifestat que aquesta és una cinta més lleugera del que és habitual en ella, una història d’amor en to de comèdia protagonitzada per Patricia Clarkson i Ben Kingsley. Entre les estrenes cinematogràfiques de la setmana destaquen dos films en català: el nou projecte de Michel Gondry, ‘Nosaltres i jo’ i els populars ‘Mínions’.

> Learning to drive (‘Aprendiendo a conducir’). Direcció: Isabel Coixet. Intèrprets: Patricia Clarkson, Grace Gummer, Sarita Choudhury; Ben Kingsley, Jake Weber, John Hodgman. Gènere: Comèdia. Esbós: La Wendy és una escriptora novaiorquesa que en ple procés de divorci aprèn a conduir. El seu instructor és un refugiat polític sikh que es guanya la vida fent de professor d’autoescola i de taxista per Manhattan. (Vídeo).

> Nosaltres i jo (‘The We and the I’). Direcció: Michel Gondry. Intèrprets: Teresa Lynn, Meghan Murphy, Amanda Mercado; Michael Brodie, Raymond Delgado, Jonathan Ortiz. Gènere: Drama. Esbós: Un autobús transporta els alumnes d’un institut del Bronx de tornada a casa. El grup d’adolescents, agressiu i superficial al principi, evoluciona i es transforma a mesura que l’autobús es va buidant. Les relacions es van fent més pròximes i personals, fins i tot entre estudiants que no tenen res en comú. En català. (Vídeo).

> Els Mínions (‘The Minions’). Direcció: Kyle Balda i Pierre Coffin. Gènere: Animació. Esbós: Els Minions són uns organisme unicel·lulars grocs que des del principi de la història han estat al servei dels amos més terribles. Però com que el mal sempre perd ara no tenen amo i se senten sols i desvalguts. Per això tres dels Minions més eixerits busquen una nova mestressa i es posen al servei de la súper malvada Scarlet Overkill. En català. (Vídeo).

> The Cut (‘El Padre’). Direcció: Fatih Akin. Intèrprets: Hindi Zahra, Zein Fakhoury, Dina Fakhoury; Tahar Rahim, Simon Abkarian, Makram Khoury. Gènere: Drama. Esbós: Nazaret Manoogian és un supervivent del genocidi armeni que anys després descobreix que les seves dues filles encara son vives. El vell comença un obsessiu periple per buscar-les que el portaran pel desert de Mesopotàmia, la Habana i les planícies de Dakota del Nord. (Vídeo).

> Xenia (‘Questión de actitud’). Direcció: Panos H. Koutras. Intèrprets: Marissa Triandafyllidou, Romanna Lobats, Patty Pravo; Kostas Nikouli, Nikos Gelia, Yannis Stankoglou. Gènere: Drama. Esbós: Després de la mort de la seva mare, en Dany i el seu germà Odysseas, tots dos adolescents, inicien un viatge d’Atenes a Tesalònica per buscar el seu pare, al qual mai han conegut. Albanesos per part de mare, els dos joves són estrangers al seu propi país i volen que el seu pare els reconegui per obtenir la nacionalitat grega. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any