El nou batlle de Simat de la Valldigna substitueix la foto dels reis espanyols per la de Joan Fuster

  • Víctor Mansanet (EUPV) també retira les banderes del seu despatx

VilaWeb
Redacció
02.07.2015 - 08:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet (EUPV), ha retirat del seu despatx de la casa de la vila la fotografia dels reis d’Espanya, Felipe VI i Letizia, i l’ha substituïda per una de Joan Fuster, segons que informa avui el diari Levante-EMV. La foto era a la paret que hi ha davant del seu escriptori des del mandat anterior, quan el batlle era Sebastián Mahiques, del PP. D’aquesta manera Mansanet ha volgut fer visible el canvi polític al consistori després del 24-M i del pacte de govern de l’esquerra entre EUPV, Compromís i PSPV.

‘A mi no em van convidar a aquest casament, ningú no m’ha presentat aquesta parella’, diu irònicament Mansanet al mateix diari, referint-se a la fotografia dels reis espanyols.

La foto de Joan Fuster que substitueix la dels reis d’Espanya és feta l’any 1992 i hi apareix ell mateix entrevistant l’escriptor a casa seva, a Sueca.

El nou batlle de Simat ha fet més canvis al despatx: ha col·locat, a l’escriptori, una fotografia del Che Guevara, i ha retirat totes les banderes que hi havia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any