La direcció de BTV nega que els motius polítics hagin causat el tancament de La Rambla

  • El director de la cadena, Sergi Vicente, ho atribueix a un replantejament de la graella i a la baixa audiència

VilaWeb
Redacció
01.07.2015 - 20:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La direcció de BTV ha decidit deixar d’emetre el programa de tertúlies La Rambla de BTV, que s’emetia als vespres i que dirigia Daniel Domenjó. Després que l’ha notícia s’hagi filtrat a través de les xarxes i hagi corregut com la pólvora, el director de BTV, Sergi Vicente, ha explicat els motius: ‘La no continuïtat de La Rambla al setembre no té res a veure amb un pretès interès polític d’Ada Colau. BTV és un mitjà independent.’

També ha afegit: Els canvis de programa de BTV van més enllà de La Rambla i formen part d’un replantejament de graella i línia editorial madurat des de fa mesos’. A continuació la cadena barcelonina ha emès un comunicat que reafirma els comentaris de Vicente i en el qual també explica que la decisió es fruit de les baixes audiències que tenia el programa: ‘Concretament, un 0’4% de quota a Barcelona durant la darrera temporada en franja de prime time’.

El mateix Daniel Domenjó ha fet un parell de piulets en els quals diu que respecta la decisió de retirar el programa i es desmarca dels comentaris que ho vinculen a una decisió d’Ada Colau:

Ada Colau també ha fet un piulet per deixar clar que el govern municipal no és el responsable de la decisió:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any