Controlat el foc de Collserola, que ha cremat unes 25 o 30 hectàrees de vegetació

  • Les flames han afectat zona forestal i no han amenaçat ni cases ni urbanitzacions, tot i que s'ha desallotjat tres persones per precaució

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
ACN
01.07.2015 - 18:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El foc forestal que crema a la Serra de Collserola, a l’alçada del barri d’Horta a Barcelona ha quedat controlat. El foc ha afectat zona forestal i no ha amenaçat ni cases ni urbanitzacions, tot i que s’han desallotjat tres persones per precaució. Per el vessant de Barcelona el foc ha cremat entre 25 hectàrees i 30. Una quarantena de dotacions terrestres i aèries dels bombers han actuat en aquest foc, que ha afectat la zona del Camí de Cal Notari al barri d’Horta. Tot i estar controlat, algunes dotacions continuen a la zona per acabar d’apagar-lo.

Protecció Civil de la Generalitat ha emès avui dimecres, i per cinquè dia consecutiu, una Prealerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT d’acord amb el risc d’incendi forestal previst per avui. 

Amb la prealerta del pla INFOCAT es pretén reforçar els mecanismes de prevenció i vigilància per part dels diferents cossos operatius i es trasllada a la població la demanda d’extremar la prudència sobretot a l’entorn d’urbanitzacions, evitant activitats que puguin generar un incendi forestal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any