La Xarxa de Biblioteques del Lluçanès homenatja Ovidi Montllor

  • Durant tot el juliol es realitza la "ruta de les paraules". Es podran trobar fragments de poemes i lletres de cançons de Montllor a totes les biblioteques municipals

VilaWeb
Redacció
01.07.2015 - 11:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des del passat febrer, la Xarxa de Biblioteques del Lluçanès (XBL) actua com a nucli col·laboradar de la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua). Ja en passades celebracions del Correllengua la XBL havia col·laborat amb iniciatives de la CAL Lluçanès. Ara fa un pas més i té la intenció d’organitzar alguna activitat de promoció de la cultura i la llengua cada any.

“La ruta de les paraules” servirà com a homenatge al polifacètic cantautor Ovidi Montllor. Serà present a tots els pobles on hi ha biblioteca municipal (Sant Feliu Sasserra, Olost, Lluçà, Perafita, Prats de Lluçanès i Sant Boi de Lluçanès). Les paraules de l’autor, en forma de poemes i lletres de cançons, es trobaran emmarcades amb un disseny comú de cartells a diverses botigues, bars, indrets, espais i monuments freqüentats dels municipis en qüestió.

Amb aquesta acció, la XBL vol rendir homenatge a aun autor “que va lluitar sempre per una major justícia social alhora que divulgava la poesia catalana”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any