‘Vacunar és protegir’, el vídeo amb famosos del Col·legi de Metges

  • Quim Monzó, Ona Carbonell, Martina Klein, Júlia Otero, Òscar Dalmau, Antoni Bassas, Pilar Rahola i Jordi Basté criden a vacunar-se

VilaWeb
Redacció
01.07.2015 - 10:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vacunar és protegir‘ és la primera campanya que llança el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el suport del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya per a promoure entre la població la vacunació responsable. L’objectiu de la campanya és conscienciar els ciutadans de la importància de vacunar-se, tant per protegir-se ells mateixos de malalties infeccioses com per protegir al seu entorn més immediat, i deixar molt clar que les vacunes salven vides. Arriba després del polèmic cas de diftèria que va acabar amb la mort d’un nen de sis anys d’Olot per no haver-lo vacunat. Podeu veure el vídeo a continuació:

El Col·legi ha assenyalat que l’objectiu de la iniciativa és conscienciar els ciutadans de la importància de vacunar-se, tant per protegir-se individualment de malalties infeccioses com per protegir el seu entorn més immediat. Amb la campanya, el Col·legi també vol deixar molt clar que les vacunes salven vides i vol remarcar als ciutadans que, en cas de dubte, han de recórrer als professionals de la salut i seguir les seves recomanacions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any