Cap de setmana reivindicatiu en defensa del futur de la Vall

  • Otos acull els dies 3 i 4 de juliol les segones jornades en defensa del territori

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.06.2015 - 17:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Otos pren aquest cap de setmana el relleu a Beniatjar com a seu de les Jornades en Defensa del Territori organitzades per l’Assemblea Veïnal Contra la Planta de Residus Animals de la Pobla del Duc, i que es faran dels dies 3 i 4 de juliol. Com en l’any passat, la cita es planteja com un espai on intercanviar informació i crear debat al voltant de les lluites pel territori.

L’escriptor Joan Olivares serà l’encarregat de fer un pregó de benvinguda als participants en aquestes jornades que han incrementat respecte del 2014 el nombre d’activitats i propostes, entre les quals hi haurà tallers de ràdio, de creació artística, de llana guirra, infantils i altres. Destaca la taula redona ‘La planta de residus animals: el reflex d’un model de vida… Hi ha alternatives?’, amb la  participació de membres de l’Assemblea Veïnal i representants del Col·lectiu l’Esquella, dissabte de matí; i el debat ‘Spain is Different’ al voltant del turisme a l’Estat Espanyol i l’impacte de l’augment d’aquesta indústria a la comarca, a càrrec de membres de la Coordinadora Llibertària de Mallorca.

La programació inclou també la projecció del documental ‘Una comarca, una força‘, competicions d’escacs, truc i dominó, i el 2n Concurs Internacional de Llançament d’Aixada, a més de sopars les dues nits i paelles de germanor per a dinar dissabte.

Tant divendres com dissabte, les nits estaran plenes de música, amb les actuacions d’El Diluvi, Andreu Valor, Sigarrito i Beuratge; i de Toni de l’Hostal, Saba Nova, X-tencil i Vae Victis. Les entrades per als concerts es poden adquirir a l’Ajuntament d’Otos, a l’ateneu Ca la Mera d’Ontinyent i a través dels membres del col·lectiu Greixers de Castelló de Rugat. El preu de les entrades és de vuit euros per als dos concerts, o de cinc euros en taquilla per a cadascun.

Els guanys que es puguen aconseguir amb les entrades dels concerts es destinaran íntegrament a fer front a les multes per les denúncies que la guardia civil de Trànsit va imposar a alguns dels participants en la caravana de vehicles de protesta contra la planta.

Sorteig solidari

Precisament per a ajudar a recollir fons per a ajudar a pagar les multes, l’empresa Viscoform ha posat en marxa un sorteig en què rifa un matalàs ergonòmic i destinarà tots els diners aconseguits als afectats per les denúncies.

Últimes notícies relacionades:

Publicitat

“Tresors

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any