El govern català recorrerà davant del Suprem contra l’anul·lació del concurs de l’ATLL

  • La Generalitat no rescindeix de moment l'adjudicació a l'espera que acabi el procés judicial

VilaWeb
ACN
30.06.2015 - 15:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Generalitat de Catalunya presentarà un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’anul·lar el concurs d’Aigües Ter-Llobregat. Així ho ha decidit el govern després de l’anàlisi detallada de la sentència del TSJC per part dels serveis jurídics. Fonts de l’executiu català han precisat a l’ACN que la Generalitat no rescindirà de moment l’adjudicació a l’espera que acabi el procés judicial. Munté ja va apuntar la setmana passada que hi havia moltes possibilitats que el govern presentés recurs contra aquesta anul·lació.

La vice-presidenta i portaveu del govern, Neus Munté, ha recordat que la sentència del TSJC no és ferma i que dóna la possibilitat que les diferents parts recorrin davant del TS. En aquest sentit, ha argumentat la decisió de la Generalitat per la voluntat de mantenir el servei públic de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Segons Munté, l’executiu es va trobar l’organisme en una situació ‘molt crítica’ per una gestió ‘pèssima’ de l’anterior govern que va deixar l’ACA amb un ‘endeutament terrible’. ‘Hi ha hagut una feina per mantenir aquest servei públic i volem culminar aquest procés recorrent davant del TS, sense que això suposo cap incompliment’, ha conclòs. 

Preguntada per possibles responsabilitats polítiques, la portaveu del govern ha considerat que ara no és el moment de demanar-ne perquè el procés encara no ha acabat tot i que ha assenyalat que els responsables són aquells que van deixar l’ACA en una situació de ‘fallida’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any