Descarrilament d’un tren de mercaderies a Toluges

  • Ahir dilluns, cap a les 14h30, un tren de mercaderies, que havia sortit de l'estació de Perpinyà, va descarrilar a prop de Toluges. El conductor del tren va resultar ferit ...>>
    Dt. 30 de juny del 2015

VilaWeb
Redacció
30.06.2015 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El tren va descarrilat a  l’alçada de la cabina de canvi d’agulles, al camí de la Bassa, a prop de Toluges. Segons els primers elements, la causa seria un incident en la relació per ràdio. Una locomotora, que era utilitzada per posicionar vagons de la societat Euro Cargo Rail, i que estava sobre una via del garatge, ha percudit un altre tren ja en estacionament sobre aquesta mateixa línia.

El tren ha sortit dels rails i, a causa del xoc, un vagó ha caigut i el conductor ha estat expulsat, trencant el parabrisa amb el seu cap. Ferit, ha estat auxiliat al mateix lloc dels fets pels serveis del SAMU i pels bombers, abans de ser transportat cap al centre hospitalari de Perpinyà. Cap de les mercaderies que transportava aquest tren a estat afectada, malgrat que algunes d’aquestes podien presentar un risc. Tampoc el tràfic ferroviari ha patit cap incidència.

La gendarmeria, que es va desplaçar fins allà, serà l’encarregada de dur a terme l’enquesta per determinar les causes d’aquest descarrilament.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any