Les famílies que van triar el Martínez Valls no matricularan els xiquets fins que recupere la unitat d’Infantil suprimida

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.06.2015 - 17:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les quarantra-una famílies que van triar l’escola Martínez Valls d’Ontinyent per a les pre-matriculacions en ensenyament Infantil han presentat aquest dimecres al·legacions davant la Conselleria d’Educació pel fet que el centre només disposa de vint-i-vuit places i totes volen que els fills siguen escolaritzats en aquesta escola.

Recordem que el centre perdre l’any passat una de les unitats d’Infantil en valencià per decisió de la conselleria, de manera que l’oferta de places s’ha reduït i s’ha vist molt superada per la demanda.

Com a mesura de protesta per aquesta situació, les vint-i-vuit famílies que han vist acceptades les pre-matriculacions han renunciat a tramitar-les en solidaritat amb la resta fins que no es solucionen les al·legacions que reclamen l’ampliació de les unitats escolars.

La directora de l’escola, Tudi Mollà, ha acompanyat els familiars afectats a presentar les al·legacions com a mostra de suport del professorat del centre, i ha agraït ‘el suport que ens ha donat l’Ajuntament d’Ontinyent, tant des de la regidoria d’Educació com des d’Alcaldia, i el d’Escola Valenciana per l’ajuda i assessorament, i a l’AMPA pel seu treball’.

Per la seua banda, Israel Tormo, president de l’AMPA, ha insistit a reclamar l’habilitació de la unitat eliminada i ha aprofitat per a exigir ‘el 100% de les unitats de l’escola pública a Ontinyent’ i demanar ‘a totes les escoles públiques treballar de manera conjunta per a dignificar l’escola pública, plural i de qualitat, i no entrar en el jo de l’enfrontament, competència… que justament és el que pretén l’actual consellera’.

Més de 1.500 signatures en suport de l’escola

La campanya de recollida de signatures per Internet en reivindicació de la rehabilitació de la unitat d’Infantil suprimida l’any passat ha superat ja les mil cinc-centes firmes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any