Girona i Peníscola, escenaris del rodatge de la sisena temporada de ‘Joc de Trons’

  • Ho ha confirmat Canal Plus, que és la cadena que té els drets de la sèrie

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.06.2015 - 11:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cadena nord-americana HBO ha confirmat que Girona Peníscola seran un dels escenaris de la sisena temporada de l’exitosa sèrie ‘Joc de Trons’. L’acord fa quatre mesos que està signat però les negociacions s’han fet amb molta discreció. A través d’un comunicat, HBO ha confirmat que part de la nova temporada es rodarà ‘en diverses localitzacions naturals’ de Girona i Peníscola. L’equip de la sèrie ha viatjat ja en diverses ocasions a les dues ciutats per escollir localitzacions.

Fa dies que la notícia corria com la pólvora però ningú ho confirmava oficialment a l’espera que fos la productora qui fes el pas. Finalment, aquest dimecres el canal de televisió HBO ha emès un comunicat on confirma que Girona serà escenari de part de la sisena temporada de l’aclamada sèrie ‘Joc de Trons’. La confirmació ha arribat a través de Canal Plus, que té els drets d’emissió de la sèrie. L’acord amb l’Ajuntament de Girona està signat fa quatre mesos però les negociacions s’han dut amb molta discreció.

Els responsables de la sèrie ja han viatjat en diverses ocasions a les dues ciutats per escollir les localitzacions definitives. En el cas de Girona se sap que el rodatge es durà a terme, com a mínim, durant tres setmanes de setembre a diferents punts del Barri Vell. Pel que fa a Peníscola, de moment no es coneixen localitzacions però tot fa indicar que el famós castell, més conegut com el castell del papa Luna, pugui representar un dels escenaris de la sèrie.

En el següent vídeo podeu veure com funcionen els rodatges de ‘Joc de Trons’ en la gravació d’escenes exteriors:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any