Sergio Llopis guardonat amb el “Premi a la millor trajectòria esportiva”

VilaWeb
Redacció
28.11.2001 - 09:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jugador internacional de Bàdminton Sergio Llopis, ha sigut l´escollit per a rebre el “Premi a la millor trajectòria esportiva 2001”. Aquest guardó, que es lliura cada quatre anys (sempre un any després de la disputa de les Olimpiades), s´instaurà l´any 1989, sent el primer guardó per a la jugadora internacional de voleibol Pilar Larriba. Quatre anys més tard, l´escollida fou la campiona del món universitària de Taekwondo Loles Ballester, i en 1997 el rebé el futbolista internacional xativí Vicente Iborra.
Aquest any, el reconeixement a la millor trajectòria esportiva, recau sobre Sergio Llopis, a qui es farà entrega del premi el proper mes, ja que en aquests moments es troba disputant un campionat oficial a Noruega i Gal·les. Aquesta entrega es realitzarà a la sala de reunions de l´Ajuntament de Xàtiva, de mans del batlle D. Alfonso Rus i del regidor d´esports D.José Antonio Vidal.
D´altra banda, a partir del proper any, s´instaurarà el “Premi a la dedicació a l´esport local”. Aquest guardó, que s´entregarà bianualment, pretén reconèixer el treball realitzat, en favor de l´esport, per persones no esportistes, com ara presidents, directius, massatgistes…


———-


+ Secció de Nosaltres.Com: Esports

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any