València en Comú donarà suport a la investidura de Joan Ribó a la batllia

  • Estableix quatre línies vermelles programàtiques per a votar a favor de Compromís

VilaWeb
Redacció
30.05.2015 - 13:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

València en Comú (VComú) donarà suport a Joan Ribó (Compromís) perquè esdevingui el proper batlle de València. El cap de llista, Jordi Peris, ha valorat el nou escenari obert després de les eleccions i considera que hi ha les condicions per a un canvi de govern a la ciutat. Així, s’ofereix per a iniciar converses que condueixin a un pacte de govern estable.

Pel que fa als pactes post-electorals, la posició de VComú situa la negociació al voltant de la sintonia programàtica, les propostes concretes i el model de ciutat i no pas al voltant del repartiment de regidories.

VComú estableix quatre línies vermelles per a mantenir el seu suport a Compromís. Són quatre punts que tenen a veure amb el ‘pla de xoc’ que la formació va presentar com a mesura d’urgència per als primers cent dies de govern. Per tant, si Compromís vol el suport de VComú, tan bon punt Joan Ribó sigui investit batlle, hauria de fer una auditoria del deute i dels contractes de l’ajuntament on hi participi la societat civil, la paralització dels desnonaments, garantir el subministrament d’aigua i gas a les persones que es trobin en una situació de pobresa i, finalment, mantenir els menjadors escolars oberts durant l’estiu i crear un programa urgent de beques menjador.

 

Informació relacionada:

Adéu a Rita Barberà; Joan Ribó serà batlle de València

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any