El Vinyasons amplia el límit geogràfic del Penedès

  • Avui arrenca la tercera edició del festival de música i vi, que ofereix concerts en cellers fins el juliol

VilaWeb
Redacció
30.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Vinyasons, el certamen que porta la música als cellers, comença avui a les caves Vilarnau de Sant Sadurní d’Anoia amb un espectacle de cabaret a càrrec de les cantants Anna Alàs i Ana Puche. En aquest tercera edició del festival es destaca per l’increment d’espectacles, que passen de quatre a set. El Vinyasons també amplia els límits geogràfics i traspassa el Penedès, amb dos concerts al Bages i al Priorat. A més, incorpora nous cellers.

El Vinyasons és un festival que marida música i vi i es fa durant els mesos de juny i juliol en diversos cellers del Penedès. Consisteix d’un concert en un espai únic que ofereix una experiència més completa que un concert tradicional perquè els espectacles són teatralitzats i acaben amb una degustació de vi. Això els dóna més camp per jugar amb l’espai i amb els músics, que solen actuar acompanyats de projeccions o de ball.

En total es fan set espectacles que es divideixen en dos formats: per una banda, els concerts d’estil clàssic, que tenen com a base els instruments de cordes, i per l’altra el format vocal. De les tres propostes d’estil clàssic, una és un duet de violoncels interpretats per Jordi i Daniel Claret, una altra comptarà amb la presència de l’Orquestra de Cambra del Penedès, i la darrera tindrà el folk irlandès com a protagonista, de la mà de Núria García i Joan Baró. L’actriu Mercè Martínez i el pianista Adreu Gallén presentaran un espectacle amb el desamor com a tema central, el quartet Hanfris oferirà cançons de rock and roll, jazz i swing amb humor i, Celeste Alías i Marco Mezquida homenatjaran la lluna a ‘Llunàtics’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any