Xavi Castillo canta el ‘The End’ per acomiadar Rita Barberà

  • El còmic satiritza la derrota de la batllessa de València amb una adaptació en vídeo del famós tema de The Doors

VilaWeb
Redacció
29.05.2015 - 10:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La contundent derrota de la batllessa de València, Rita Barberà, a les eleccions de diumenge no podia passar per alt al còmic Xavi Castillo, que aquests últims anys s’ha especialitzat a fer-ne sàtira. En un nou vídeo de la companyia Pot de Plom, que en poques hores ha acumulat més de cinquanta mil visualitzacions, s’hi veu disfressat de Barberà per cantar una versió de la famosa cançó ‘The End’ dels Doors, convenientment adaptada. 

Hi apareix Rita Barberà ‘a sa casa, deprimida i frustrada després del resultat de les eleccions del 24 de maig’. Acompanyat de la guitarra, Castillo encadena en la melodia tot de paraules i conceptes lligats amb el llegat de Barberà, des del Beefeater fins al ‘caloret’, passant pel Cabanyal, el circuit urbà de fórmula 1 i fins i tot la frase que va deixar anar durant la nit electoral a Serafín Castellano, ex-secretari general del PP valencià i conseller de Governació: ‘Quina hòstia, quina hòstia!’

L’actuació s’acaba amb l’aparició de Marcos Benavent, presumpte comissionista d’Alfonso Rus en la trama de cobrament de comissions del cas Imelsa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any