L’ANC i la Plataforma ProSeleccions fan una crida a portar estelades a la final de Copa del Rei

  • Les dues entitats també demanen que els aficionats que aclamin la independència després de sonar l'himne espanyol i al minut 17:14

VilaWeb
Redacció
28.05.2015 - 15:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Plataforma ProSeleccions Catalanes han fet una crida perquè els aficionats que assisteixin a la final de Copa del Rei, que es disputarà dissabte al Camp Nou, aprofitin el ressò del partit per reivindicar la independència de Catalunya. Per aquest motiu les dues entitats han demanat als aficionats que portin estelades i les despleguin al Camp Nou i, com ja és tradicional en els partits que el Barça juga a casa, que aclamin ‘Independència!’ quan acabi de sonar l’himne espanyol i al minut 17:14 de cada part.

Les dues entitats recorden que el partit és un punt de trobada de dues aficions que representen dues nacions, Catalunya i el País Basc, que formen part de l’estat espanyol però tenen el desig de ser independents. Les dues entitats recorden en un comunicat que el partit entre el Barça i l’Athletic Club de Bilbao serà un focus d’atenció mundial i per això animen els aficionats que es desplacin aquest dissabte a l’estadi a reivindicar la independència de Catalunya ‘de manera esportiva i pacífica’.



El dia de la final, des de primera hora del matí, les assemblees territorials de l’ANC instal·laran diverses parades informatives arreu de la capital catalana per tal d’explicar ‘quins són els atacs que pateix avui en dia l’esport català des del govern espanyol i quins beneficis obtindrà el sector esportiu quan Catalunya sigui independent’, segons han apuntat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any