Nou Canal de Youtube per a vídeos de l’ENS i Tornaveu

  • Amb la presentació, a càrrec de Josep Viana, de la 1a Conferència Internacional d’ONG s’inaugura el nou canal de Youtube relacionat amb la revista Tornaveu i l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català.

VilaWeb
Redacció
28.05.2015 - 13:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest canal neix amb l’objectiu de ser un complement a la tasca editorial duta a terme per l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català amb la revista Tornaveu. L’objectiu és prioritzar vídeos propis que serveixin per reforçar el contingut de les notícies, així com donar visibilitat als projectes de l’ENS.

Per començar, el president de la confederació, Josep Viana, en el primer vídeo penjat en línia presenta i convida tothom a interessar-se per la 1a Conferència Internacional d’ONG acreditades per la salvaguarda del Patrimoni Immaterial Cultural, que se celebrarà del 6 al 13 de juny a Santa Susanna, al Maresme.

Aquesta trobada d’ONG té l’objectiu d’establir ponts de comunicació entre les diverses entitats (ONG en la seva terminologia internacional) que són acreditades per la UNESCO, és a dir, que se’ls permet assessorar i ser escoltades pels òrgans que gestionen les convencions. Entre d’altres punts, la trobada també servirà per repensar la relació d’aquestes ONG amb les administracions públiques i els experts en la matèria del patrimoni immaterial.

Podeu veure el primer dels vídeos, fent clic aquí

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any