Les estrenes: La producció catalana ‘El camí més llarg per tornar a casa’ arriba als cinemes

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
29.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Borja Espinosa és el turmentat protagonista de l’òpera prima de Sergi Pérez, ‘El camí més llarg per tornar a casa’, un film es català que s’estrena aquest cap de setmana. Miki Esparbé, Sara Espígul o Pol López també participen en la producció, que transcorre durant un angoixant dia en la vida del protagonista. Les estrenes més cridaneres de la setmana són la nova súper producció de Disney ‘Tomorroland’ i ‘Son of a gun’, un film australià protagonitzat per Ewan McGregor en la pell d’un presidiari amb plans de reincidir.

> El camí més llarg per tornar a casa. Direcció: Sergi Pérez. Intèrprets: Sara Espígul, Silvia Esquivel, Mireia Gubianas; Borja Espinosa, Miki Esparbé, Pol López. Gènere: Drama. Esbós: Joel és un jove angoixat que gairebé no surt mai de casa però un dia s’hi veu forçat davant del lamentable estat de salut de l’Elvis, el gos de la seva dona. Sense claus per entrar de nou, el seu dia es convertirà en un llarg i desesperat periple per tornar a casa, el seu refugi. En català. (Vídeo).

> Tomorrowland. Direcció: Brad Bird. Intèrprets: Judy Greer, Britt Robertson, Shiloh Nelson; George Clooney, Hugh Laurie, Tim McGraw. Gènere: Ciència ficció. Esbós: Tomorrowland és un misteriós món ubicat en un lloc i en un temps desconeguts. Units pel mateix destí, una adolescent i un brillant inventor s’embarquen en una missió per intentar descobrir els secrets d’aquest món misteriós. (Vídeo).

> Son of a gun. Direcció: Julius Avery. Intèrprets: Alicia Vikander; Ewan McGregor, Brendan Kerkvliet, Brenton Thwaites. Gènere: Acció. Esbós: Brendan Lynch és un criminal de renom que fa amistat a la presó amb un jove condemnat per un crim menor. A canvi de protecció, fan un tracte on el jove es compromet a col·laborar en els plans de fuga de Brendan. I en compensació, podrà participar en un robatori milionari que els grup criminal ja fa temps que prepara. (Vídeo).

> El nostre últim estiu a Escòcia (‘What We Did on Our Holiday’). Direcció: Andy Hamilton i Guy Jenkin. Intèrprets: Rosamund Pike, Celia Imrie, Emilia Jones; David Tennant, Billy Connolly, Ben Miller. Gènere: Comèdia. Esbós: Una família en crisi decideix anar de vacances amb els seus tres fills a Escòcia, a manera de teràpia. Però les promeses de reconciliació deriven en tota mena de situacions conflictives, mals entesos i baralles. Els nens esdevenen protagonistes amb la seva mirada sobre la relació dels pares. En català. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any