Dos morts, a Vinça i al Barcarès

  • Ahir dimarts cap a les 16h30, una ràfega de tramuntana va acabar amb la vida d'un home que feia kite-surf, al Barcarès. A Vinça, aquesta passada nit de dimarts a dimecres, un home ha mort quan la seua caravana s'ha incendiat ...>>
    Dc. 27 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
27.05.2015 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

– Al Barcarès l’accident va passar dimarts, al voltant de 16:30 a l’estany, quan un  home de 55 anys que estava practicant kite – surf, al parc dels Dosses, va ser arrossegat per una ràfega de tramuntana, que en aquell moment bufava a més de 80 km / h. L’home va ser llançat a la platja i va morir a l’acte.

– Per la seua banda, a Vinça, un home d’una seixantena d’anys ha perdut la vida aquesta passada nit de dimarts a dimecres, en incendiar-se la seua caravana. Aquesta estava aparcada al camí de Sahorre, al límit de la comuna de Finestret, quan a les 4 del matí, ha començat l’incendi, que ha afectat a dues caravanes. Uns 20 bombers s’han desplaçat per intentar apagar l’incendi, però no han pogut fer res per evitar la mort d’aquest home. Dues altres persones, han resultat intoxicades i han estat traslladades a la clínica de ‘Saint Pierre’ de Perpinyà.

Sembla que el lloc on s’ha produït l’incendi, està ocupat de manera permanent per persones que viuen tot l’any, en mòbils-homes i caravanes, en un campament de nòmades sedentaris.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any