Els pares d’alumnes ocupen l’escola Fénelon de Perpinyà

  • Ahir dimarts a començament de tarda, els pares d'alumnes de l'escola Fénelon de Perpinyà van decidir ocupar aquesta, per mostrar el seu desacord amb la situació que viu aquesta escola, amb 2 professors absents des de fa un mes i que només estan sent reemplaçat a comptagotes ...>>
    Dc. 27 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
27.05.2015 - 11:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa un mes que els alumnes de CE1 i CE2, de l’escola Fénelon de Perpinyà del barri de Sant Galdric, tenen de ser repartits en altres classes, degut a l’absència de 2 professors, que són reemplaçats de tan en tan. Per això ahir dimarts a començament de tarda, una vintena de pares d’alumnes, van decidir ocupar l’escola.

 Aquests pares conten que ‘Quan deixem els nostres fills al matí, mai sabem si hi haurà un reemplaçament o no; és a l’atzar, de vegades una part del temps no n’hi ha. La mestra, està obligada a ocupar-se del CP i dels més grans, estan sobrepassats de feina’ diu un d’aquest pares. Altre es queixa de que la seua filla ‘passarà a 6é l’any vinent i es passa tot el dia dibuixant’.

L’inspector del secto, va anar a dialogar amb els pares i els va prometre que, el pròxim dilluns, un d’aquests professors serà reemplaçat. L’altre mestre malalta, tornarà a l’escola dilluns, ja que es reincorporarà a la feina.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any