Dos morts en dos accidents de circulació

  • Ahir diumenge a començament de tarda, una conductora va perdre el control del seu vehicle, i va atropellar mortalment un home de 70 anys, al centre de Prats de Molló. També a Formigueres ahir al vespre, un conductor va perdre la vida en sortir de la carretera ...>>
    Dl. 25 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
25.05.2015 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La víctima estava asseguda a una paret. Segons versió de France 3, hauria caigut quan la conductora del vehicle va xocat amb la paret, i hauria estat arrossegat diversos metres. Els gendarmes, que patrullaven en aquell moment a prop del lloc dels fets, l’hi han proporcionat els primers auxilis. El SAMU, també va intentar reanimar-ho però l’home va morir, a causa de les seues ferides.

Però el diari l’Indépendant compta una altre versió. Diu que l’home va caure per causes desconegudes, i que la va ser llavors quan va ser atropellat per la conductora del vehicle que no va poder evitar-ho.

Serà l’enquesta la que determinarà els fets. De moment la conductora, en estat de xoc però sense cap ferida, serà sentida pels gendarmes encarregats de l’enquesta.

Al vespre cap a les 20h, un gendarme que circulava fora de servei, per la RD 32 entre Formigueres i els Angles, va adonar-se que hi havia un cotxe bolcat a la vora de la carretera. El militar és va apropar, descobrint a l’interior del vehicle el cos immòbil del conductor. immediatament va donar l’alarma, però els socors només van poder constatar la mort d’aquest últim, un home d’uns quaranta anys. Els gendarmes han obert una enquesta, a fi de determinar les causes i circumstancies d’aquest accident.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any