Els treballadors en vaga de Movistar tornen a ocupar la botiga de plaça de Catalunya

  • Asseguren que aquesta vegada no en sortiran fins que l'empresa no aporti solucions al conflicte

VilaWeb
ACN
23.05.2015 - 19:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els treballadors de Movistar que són en vaga per protestar contra la precarietat de les seves condicions laborals han tornat a ocupar la seu del Mobile World Center de la plaça de Catalunya de Barcelona. Els treballadors, en vaga des de fa un mes, han entrat a l’edifici acompanyats de membres de Capgirem Barcelona, entre els quals el diputat de la CUP David Fernàndez, amb l’objectiu de no sortir de la botiga fins que l’empresa ‘reflexioni’ i aporti solucions al conflicte. Fa dues setmanes ja van ocupar aquesta botiga pel mateix conflicte, que afecta tècnics subcontractats per Telefònica que denuncien, entre altres coses, les jornades de 10 o 12 hores diàries.

Dins la botiga hi ha unes tres-centes persones, segons els vaguistes, i no hi poden accedir els mitjans de comunicació. ‘Aquesta vaga és la del poble, és la vaga de tots’, ha clamat Aitzol Ruiz de Azúa, portaveu del comitè de vaga a l’entrada de l’establiment, situat en el cèntric encreuament de carrer Fontanella, portal de l’Àngel i plaça de Catalunya.

La mobilització ha rebut el suport de formacions com la CUP-Capgirem Barcelona, Barcelona en Comú, Podem i col·lectius com els ‘iaioflautes’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any