Les estrenes: Arriba als cinemes ‘Caza al asesino’, rodada a Barcelona amb Sean Penn i Javier Bardem

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
22.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Gairebé dos anys després del rodatge a Barcelona de diverses escenes de ‘Caza al asesino’, amb Sean Penn i Javier Bardem, el film arriba finalment als cinemes aquest cap de setmana. Segueix els passos d’un franctirador que mata el Ministre de Mines del Congo. Entre les altres estrenes de la setmana destaca la cinta independent ’52 martes’, la comèdia de fantasia ‘Con la magia en los zapatos’, el retorn de la terrorífica ‘Poltergeist’ o ‘Lo mejor para ella’, on Kevin Costner ha de superar la mort de la seva dona mentre puja tot sol la seva néta.

> The Gunman (‘Caza al asesino’). Direcció: Pierre Morel. Intèrprets: Melina Matthews, Jasmine Trinca, Deborah Rosan; Idris Elba, Sean Penn, Javier Bardem. Gènere: Acció. Esbós: Un mercenari franctirador que ha assassinat el Ministre de Mines del Congo es veu obligat a fugir i amagar-se d’aquells que es volen venjar. Anys després tornarà al país africà, i aleshores és ell qui s’ha de protegir dels qui volen acabar amb la seva vida. (Vídeo).

> 52 Tuesdays (’52 Martes’). Direcció: Sophie Hyde. Intèrprets: Tilda Cobham-Hervey, Imogen Archer, Susan Hyde; Del Herbert-Jane, Mario Späte, Beau Travis Williams. Gènere: Drama. Esbós: La mare d’una jove adolescent a punt d’assolir la majoria d’edat li comunica que ha decidit canviar de sexe. Per afrontar el procés que durarà un any, mare i filla podran passar molt poc temps juntes: només els dimarts a la tarda. (Vídeo).

> The Cobbler (‘Con la magia en los zapatos’). Direcció: Thomas McCarthy. Intèrprets: Ellen Barkin, Dascha Polanco, Elena Kampouris; Adam Sandler, Steve Buscemi, Dustin Hoffman. Gènere: Comèdia. Esbós: Max Simkin és el propietari d’una botiga de reparació de calçat de Nova York. Desencantat de la rutina, un dia descobreix una relíquia familiar que li permet veure la vida dels seus clients, i també el món d’una manera nova. (Vídeo).

> Poltergeist. Direcció: Vadim Perelman. Intèrprets: Rosemarie DeWitt, Jane Adams, Susan Heyward; Sam Rockwell, Jared Harris, Nicholas Braun. Gènere: Terror. Esbós: Una família rep la visita de fantasmes a casa seva: primer les aparicions semblen amistoses, però poc a poc es tornen agressives. Comença una espiral de terror que culmina amb la desaparició de la filla petita de la casa. (Vídeo).

> Black or White (‘Lo mejor para ella’). Direcció: Mike Binder. Intèrprets: Octavia Spencer, Jillian Estell, Mpho Koaho; Kevin Costner, Bill Burr, Anthony Mackie. Gènere: Drama. Esbós: Un home tocat per la mort de la seva esposa que ha de criar sol a la seva néta Eloise. Tot es complica quan l’àvia paterna reclama la custòdia i es desencadena un procés judicial on les dues s’enfrontaran cara a cara. (Vídeo).

> Corn Island (‘Simindis kundzuli’). Direcció: George Ovashvili. Intèrprets: Mariam Buturishvili; Ilyas Salman, Irakli Samushia, Tamer Levent. Gènere: Drama. Esbós: Frontera entre Geòrgia i la República d’Abjasia. Un avi i la seva neta es traslladen a viure en una illa del riu Enguri per cultivar-hi panís. El rerefons de les tensions entre els dos països, latents des de la guerra de l’any 1992, acompanyen la singular història. En català. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any