Vicent Gomar reitera que desconeixia el projecte de la planta de la Pobla

  • Diu que les afirmacions dels promotors sobre ell recollides en les gravacions són falsedats fetes 'per a desacreditar qui ens hi oposem'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.05.2015 - 10:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una de les persones que apareixen esmentades en les gravacions difoses per Radioaktiva, relacionades amb el projecte de la planta de residus animals de la Pobla del Duc, és el batle actual d’aquesta població. En l’àudio, els promotors de la indústria afirmen que Vicent Gomar sí que era coneixedor del projecte abans d’arribar a fer-se càrrec de l’ajuntament, un extrem que ell sempre ha negat, cosa que ara s’ha afanyat a reiterar acusant els industrials de mentir en la conversa enregistrada i publicada.

Gomar ha emés un comunicat en què explica que els terrenys pels quals un familiar seu va cobrar un senyal de cara a una possible adquisició a través d’un intermediari era ‘per fer suposadament un aparcament per a camions’ i que en cap moment ‘no es va informar de la construcció de la planta’. L’actual batle socialista de la Pobla del Duc remarca que les afirmacions en sentit contrari estan fetes ‘pels propietaris de l’empresa constructora, és a dir, persones interessades a desacreditar tots aquells qui ens oposem a la construcció [de la planta]’.

Vicent Gomar assegura que són falses les afirmacions recollides en les gravacions segons les quals ell era sabedor del projecte de la planta abans de ser batle de la Pobla del Duc, i exigeix que s’aporten proves que puguen demostrar les acusacions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any