Desmantellada una xarxa de contraban de cigarretes a Portvendres i Perpinyà

  • Dotze persones van ser detingudes dilluns per gendarmes de Ceret i Montpeller, acusats d'importar cigarrets lliures d'impostos a través dels mariners estrangers a Portvendres, i després vendre els cartrons a Perpinyà ...>>
    Dj. 21 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
21.05.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les dotze persones arrestades, que viuen a Portvendres i Perpinyà, no tenien antecedents. Són sospitoses d’haver creat una xarxa que adquirien cigarrets lliures d’impostos a mariners estrangers que fan d’enllaç entre Portvendres i Àfrica. Els cartrons eren venuts a Perpinyà, mitjançant intermediaris. Segons els investigadors ‘han passat centenars de cartrons’.

Durant les detencions, els gendarmes van descobrir diners líquids, estupefaents i un objecte que provenia d’un robatori (la clau d’un cotxe robat). En aquesta operació han participat una trentena de gendarmes de Ceret i de Montpeller, després d’una enquesta que ha durat uns mesos.

Tots tenen de comparèixer davant el tribunal penal, però tres d’ells (els cervells de la xarxa  segons la gendarmeria ) ja han estat acusats després de la seva presentació davant un jutge d’instrucció dimarts passat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any