El PP de Castelló de Rugat es ‘desvincula’ de les gravacions però no en nega el contingut

  • Diu que és víctima de 'gent que intenta destruir contínuament'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.05.2015 - 22:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El PP de Castelló de Rugat ha publicat un comunicat per a defensar-se de les crítiques rebudes arran la publicació d’una gravació en què el promotor del projecte de la planta de la Pobla del Duc assegura que José M. Barranca, batle de la localitat pel PP, li havia proposat d’instal·lar-la en el terme municipal del municipi.

En el comunicat, el PP diu desvincular-se ‘de qualsevol conversa, paraula o opinió que no hagen realitzat components de l’actual corporació del Partit Popular’, sense arribar a negar el contingut de la gravació, i insisteixen a afirmar que no premetran la instal·lació de la planta ‘a la Pobla del Duc, ni a Castelló de Rugat ni a la Vall d’Albaida’. El batle actual, José M. Barranca, no forma part de la candidatura per a les eleccions del 29 de maig.

El partit que governa l’Ajuntament de Castelló de Rugat considera que és víctima de ‘gent que intenta destruir contínuament, mitjançant política manipulativa, tractant de crear un clima de crispació, enfrontament i malestar’.

Tal com vam publicar dimarts, una gravació difosa des de Radioaktiva reprodueix una convera en què l’empresari Francisco Soria assegura que José M. Barranca li va confessar que s’havia posicionat en contra de la planta i havia firmat el document de la Mancomunitat en oposició a la instal·lació ‘perquè si no se’m tiren damunt’. A més, el promotor hi explica que Barranca li va proposar de reubicar el projecte: ‘(…) per què no et fas uns metres més cap allà i el fiques en el meu terreny? I aixina tots els beneficis vénen cap al meu poble? (…)’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any