‘Com a pedres’ arriba al Teatre Micalet

  • A través d’un àlbum de fotos els tres protagonistes reflexionen sobre la memòria i el pas del temps

VilaWeb
Redacció
22.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa nou anys que es va estrenar l’exitosa obra ‘Com a pedres‘, que es pot veure al teatre Micalet de València fins diumenge. Impulsada per la companyia El Pont Flotant, la producció s’ha representat més de dues-centes vegades dins del país i a l’estranger. Es tracta d’una reflexió sobre el pas del temps i la memòria que mescla realitat i ficció i que juga amb el temps real, el temps de la memòria i el de la pròpia representació.

‘Com a pedres’ és una creació de Pau Pons, Joan Collado i Jesús Muñoz que indaga en el món de la infantesa. Els tres actors comparteixen el seu particular àlbum de fotografies per a fer una mirada al passat i també un viatge al futur, amb un especial sentit de l’humor. L’espectador s’hi veurà reflectit perquè en el decurs de l’obra s’aconsegueix mostrar a tres persones reals, les que hi ha darrere dels actors.

Per evocar el passat la producció fa servir imatges, audiovisuals i crea una escenografia acollidora que recull estètiques dels últims trenta anys. A més, per tal de teatralitzar al màxim el passat, l’obra inclou la presència de persones ‘reals’ dins de l’escena: els pares dels actors. Amb això  es volen construir els personatges a partir de si mateixos i de la seva relació amb el temps.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any