Quins són els vídeos més desafortunats de la campanya?

  • Avui causa sensació a la xarxa l'espot del candidat del PP a Oion, a Àlaba

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.05.2015 - 18:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els partits acaben recorrent a vídeos enginyosos, cridaners, originals per cridar l’atenció del votant. Com veiem a la campanya de les municipals de Barcelona, els candidats han fet espots electorals amb idees molt diferents per a seduir l’electorat. Però en alguns casos els intents no són gaire reeixits, bé perquè la idea no sigui tan bona com es pensaven els responsables del vídeo, bé perquè no hi hagi prou recursos tècnics, perquè l’execució sigui maldestra, o per tot plegat. Avui ha causat sensació a la xarxa el vídeo de campanya del candidat del PP i batlle d’Oion (Àlaba), Rubén Garrido. Hi apareix intentant fer una versió de ‘Is This the Way to Amarillo?’, de Tony Christie.

Vegeu el resultat:

Però hi ha hagut més vídeos poc afortunats, en aquesta campanya o pre-campanya. Per exemple, el del cap de llista del PP a Salt, Sergio Santamaría, enregistrat amb una càmera domèstica. El resultat fou un vídeo amb una imatge i un so força deficients, en què, enmig d’un paratge pirinenc, explicava que volia ser ‘el pròxim batlle de Salt’.

També ens hem fixat en aquest vídeo d’ERC a Rubí. La candidata, Arés Tubau, i els membres de la llista proven d’imitar l’estil del programa d’humor ‘APM’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any