Els Dragons Catalans en quarts de final de la Challenge Cup i l’equip femení en la final

  • Els Dragons catalans es van classificar, ahir diumenge, pels quarts de final de la Challenge Cup, després de guanyar a l'equip dels Featherstone Rovers per 37 a 34. Per altre costat, l'equip femení del Saint-Estève XIII Catalan, va aconseguir passar a la final del campionat de frança ...>>
    Dl. 18 de maig del 2015

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.05.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Van arribar al descans guanyant per 18 a 12, i van tenir de lluitar per aconseguir la classificació, ja que l’equip anglés, malgrat militar en una categoria inferior, els va plantar cara. A més a més, els catalans van tenir de jugar sent 12 durant 35 minuts de la segona part, després de l’expulsió de Jeff Lima, que va fer un absurd placatge a Rémy Marginet. Una expulsió que de poc va quasi costar la classificació a l’equip català.

Podeu llegir aquí el resum del partit que fan els Dragons en la seua web.

Una tarda molt victoriosa pel club català, ja que els seu equip femení el  Saint-Estève XIII Catalan va aconseguir el pas a la final del campionat de França, derrotant a Marsella per 32 a 12 (24 a 0 en la mitja part) en un partit jugat a l’estadi Gilbert Brutus. Ara el pròxim 31 de maig jugaran a Lescure, la final contra l’equip de Montpeller.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any