Usap -Agen: semifinal de Pro D2

  • Un estadi Aimé Giral ple, espera enviar al seu equip a jugar la final de Pro D2, i tornar la pròxima temporada al TOP 14. Per això tindrà de guanyar a l'Agen. El partit es jugarà a les 17h ...>>
    Dm. 17 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
17.05.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per aquest partit, els tècnics usapistes han convocat a un grup de 30 jugadors: Kisi PULU, Enzo FORLETTA, Christophe DAVID, Paulica ION, Rudy CHERON, Romain TERRAIN, Raphaël CARBOU, Kirill KULEMIN, Loic CHARLON, Guillaume VILACECA, Rinus BOTHMA, Alasdair STROKOSCH, Jean Pierre PEREZ, Karl CHATEAU, Alan BRAZO, Nicolas RABAT, Henry TUILAGI, Benjamin BEAUX, Dewaldt DUVENAGE, Tom ECOCHARD, Sebastien DESCONS, Mathieu BELIE, Lifeimi MAFI, David MARTY, Sione PIUKALA, Wandile MJEKEVU, Watisoni VOTU, Jonathan BOUSQUET, Joffrey MICHEL, i Julien FARNOUX.

Aquí trobareu la composició de l’equip usapista.

Tot està preparat per aconseguir la victòria, jugadors i seguidors esperen que el club sang i or, torni a guanyar altre vegada a Agen, un equip que, aquesta temporada, ha derrotat sempre, i esperem que avui no sigui l’excepció i el tornin a guanyar. En l’altre semifinal s’enfronten Mont-de-Marsan i Albí, un partit que es jugarà a les 14h. Així doncs, la Usap coneixerà, abans de jugar el seu rival, si és que guanya, en la final.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any