Perpinyà tindrà un Centre Internacional de Fotoperiodisme

  • Ahir dimecres es va presentar la pròxima edició del 'VISA pour l'Image'. Durant aquesta presentació, es va anunciar que Perpinyà serà la seu permanent del Centre Internacional de Fotoperiodisme ...>>
    Dj. 7 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
07.05.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Perpinyà es vol consolidar com la capital mundial del fotoperiodisme. Amb aquest objectiu, el pròxim mes de setembre un cop finalitzi la 27 edició del Festival Internacional de Fotoperiodisme, Visa pour l’Image, començaran les obres. El futur Centre Internacional del Fotoperiodisme, serà la seu permanent del certamen que acollirà, restaurarà i difondrà fons fotogràfics d’arreu del món. Aquest centre serà al Convent dels Mínims, un dels escenaris històrics de Visa pour l’Image.

El centre també vol ser un referent de la llibertat d’expressió i denunciar els riscos que han d’assumir els professionals de la informació per fer la seua feina. El centre podrà ser consultat per investigadors, professors i estudiants, i tindà un pressupost provisional de 700.000 €uros, segons va anunciar el batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol. També va assegurar que es cercarà que participin en el seu finançament entitats privades i col·lectivitats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any