El jutge dóna tres dies a la infanta Cristina perquè presenti la relació dels seus béns

  • L'ex-president Jaume Matas i nou acusats més del cas Noos reben el mateix requeriment per a fer front a embargaments

VilaWeb
ACN
04.05.2015 - 19:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jutge titular del jutjat d’instrucció número 3 de Palma, José Castro, ha donat tres dies a la infanta Cristina perquè presenti la relació dels seus béns. L’escrit forma part dels tràmits per a l’embargament de béns per a cobrir les responsabilitats civils cautelars que va imposar el mateix jutge en l’obertura del judici oral pel cas Noos. L’ex-president balear Jaume Matas i nou encausats més han rebut el mateix requeriment judicial. 

El jutge ha decidit d’obrir una peça de responsabilitat civil per a cadascun dels afectats, excepte per als qui ja la tenien oberta, com ara Iñaki Urdangarín, Diego Torres o Mercedes Coghen.

En alguns casos, els acusats han aportat un llistat de béns per fer front a l’embargament, concretament en el cas de Marco Antonio Tejeiro i de Miguel Tejeiro. En altres casos el llistat no s’ha entregat, i és per això que Castro ha emès l’escrit perquè el presentin en tres dies. Els demana que presentin relació de comptes corrents, dipòsits, actius financers i béns immobles.

A banda de la infanta Cristina i de Matas, es troben en aquesta situació els acusats Jorge Vela, Salvador Trinxet, Elisa Maldonado, Luis Lobón, Juan Carlos Alía, José Luis Ballester, Ana María Tejeiro, Miguel Angel Bonet i Gonzalo Bernal.

Un altre dels acusats, José Manuel Aguilar, té recorreguda la imposició de la fiança.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any