Retencions en la tornada del llarg cap de setmana del Primer de Maig

  • Es concentren a les vies cap a Barcelona i València

VilaWeb
Redacció
03.05.2015 - 19:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La tornada de vehicles del cap de setmana de tres dies pel Primer de Maig és marcada per força retencions. A Catalunya es concentren en trams de la AP-7 en direcció a Barcelona i a la A-2 nord també cap a la capital catalana (mapa). A la C-31, C-32 i la N-340 també hi ha circulació amb retencions esporàdiques, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Les rondes de Barcelona també van carregades. Al País Valencià, la retenció més important, de fins a vint quilòmetres s’ha produït a la A-3 al pas per Villagordo del Cabriol (Plana d’Utiel).

A la CV-500 en sentit Sueca hi ha hagut una retenció de dos quilòmetres i a la V-30, a l’accés a Pinedo (València) en sentit port, de mig quilòmetre. A la AP-7, al terme de Sagunt i en sentit Alacant, un accident ha tallat dos dels quatre carrils. I a la V-21 s’han acumulat retencions de deu quilòmetres des de la Pobla de Farnals a València.

Podeu seguir l’estat del trànsit a temps real a les carreteres del Principat (i també a Twitter), a les del País Valencià, a les d’Andorra i a les de Mallorca.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any