Suprema de lluç amb verduretes, vinagre de cava i oli de trufa

  • Una recepta que proposa la Maria del Niu

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.05.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:

4 supremes de lluç
1 porro
2 pastanagues
50 g de mongeta tendra
4 espàrrecs verds
1 ceba
oli d’oliva
oli de trufa
vinagre de cava
sal i pebre

Elaboració:

Tallem totes les verdures a juliana.

Posem la paella al foc amb l’oli d’oliva. Enfarinem les supremes i les espolsem una mica.

Les posem a la paella amb la pell cara amunt, la paella a mig foc, i quan estiguin una mica cuites les retirem.

En el mateix oli, posem les verdures (pastanagues, mongetes, espàrrecs, ceba) tallades a juliana i les salpebrem. Les fem coure a poc a poc. 

Quan les verdures estiguin fetes, posem el lluç damunt de les verdures i ho reguem totamb el vinagre de cava. Ho tapem i ho deixem al foc fins que el lluç estigui cuit, a foc lent.

Passem a emplatar-ho: fem un llit amb les verdures, a sobre hi posem el lluç i ho amanim amb l’oli de trufa.

Si es vol, per acabar de guarnir el plat, es ratlla una mica de trofa per sobre.

(És una recepta de Maria Salvans.).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any