01.05.2015 - 06:00
Ingredients:
4 supremes de lluç
1 porro
2 pastanagues
50 g de mongeta tendra
4 espàrrecs verds
1 ceba
oli d’oliva
oli de trufa
vinagre de cava
sal i pebre
Elaboració:
Tallem totes les verdures a juliana.
Posem la paella al foc amb l’oli d’oliva. Enfarinem les supremes i les espolsem una mica.
Les posem a la paella amb la pell cara amunt, la paella a mig foc, i quan estiguin una mica cuites les retirem.
En el mateix oli, posem les verdures (pastanagues, mongetes, espàrrecs, ceba) tallades a juliana i les salpebrem. Les fem coure a poc a poc.
Quan les verdures estiguin fetes, posem el lluç damunt de les verdures i ho reguem totamb el vinagre de cava. Ho tapem i ho deixem al foc fins que el lluç estigui cuit, a foc lent.
Passem a emplatar-ho: fem un llit amb les verdures, a sobre hi posem el lluç i ho amanim amb l’oli de trufa.
Si es vol, per acabar de guarnir el plat, es ratlla una mica de trofa per sobre.
(És una recepta de Maria Salvans.).